Mitt smyckesskrin :D

img_0492 (MMS)

Mitt smyckesskrin :D


Juldagen

Jag har verkligen haft en supermysig julafton. Fick många fina presenter, min absoluta favorit är nog smyckesskrinet jag fick av mina föräldrar som verkligen stämde överrens med mig som person :D ska ta en bild på det senare och lägga upp här.
Det tråkiga har väl varit att jag är sjuk. Så innan idag fick jag en välbehövd massage av mamma och efteråt blev det ett långt varmt bad med tända ljus och lugnmusik. Känner mig fräschare men inte mycket friskare :(
Men det var verkligen längesen jag tog ett bad, har ju inget i min lägenhet så då passar jag på när jag hälsar på mina föräldrar.

Ikväll blir det ingen utgång för min del. Bättre att vila upp sig så att jag orkar med att jobba nästa vecka. Och hur roligt är det egentligen att stå och snora och hosta på krogen? Ne bättre att stanna hemma och ha filmkväll!

Puss

Idag drar jag norrut för lite roligheter! ...

img_0478 (MMS)

Idag drar jag norrut för lite roligheter! Blir en svart tight midgekjol och blåvit rutig skjorta, har så dåligt ljus i hallen vid min helkroppsspegel så inte lätt att ta bra bilder :( men men.  Snöar en massa idag också, nästan helt vitt på motorvägen :/


Glöggmys med Malin efter en lång och skön ...

img_0477 (MMS)

Glöggmys med Malin efter en lång och skön stund i bastun! Mysigt :D


Jag Christopher och Kristian gjorde ett pe...

img_0464 (MMS)

Jag Christopher och Kristian gjorde ett pepparkakshus som blev oerhört "snyggt"! Haha, vackert blev det inte men kul hade vi. Vi insåg nog att byggbranchen inte är något för oss ;D Nu blir det mat och filmen "Upp".


Söndagspromenad i det fina vädret :D Under...

img_0460 (MMS)

Söndagspromenad i det fina vädret :D Underbart!


Nu är jag fit for fight och ska snart öppn...

img_0457 (MMS)

Nu är jag fit for fight och ska snart öppna första ölen :D


Blev lite föör mörkt för min smak men får ...

img_0402 (MMS)

Blev lite föör mörkt för min smak men får låta det vara tills det tål en till omfärgning :( men men inget att göra! Puss


Brunett!

ÄNTLIGEN får jag ordning på mitt hår (förhoppningsvis). Färgade det förra veckan för att få bort utväxten efter mina slingor men det blev någon konstig halvdassig färg som inte alls var snygg. Men nu sitter jag här med massa färg i håret och ska bli brunett igen :D Hopppas bara på att det ska bli som jag vill nu. Men lägger självklart upp en bild senare idag.

Igår bakade jag och mamma lussebullar och julgodis och ska fortsätta idag med. Julgodiset var tvunget att stelna i kylen under natten tydligen.

Idag ska jag även träffa min syster, har saknat henne massa <3 Vi ska antingen på bio eller bara mysa på ett fik någonstans, kanske hinner med lite shopping också, man vet aldrig ;)

Puss

Förklädet på och nu blir det julbak för he...

img_0398 (MMS)

Förklädet på och nu blir det julbak för hela slanten ;) självklart spelas julmusik i bakgrunden!


RSS 2.0