Shopping.

Då var den här helgen också snart över. Men har verkligen haft en toppenhelg!
Helgen inleddes med shopping och sushi, riktigt smaskigt! Hittade även en massa nya kläder och skor. Och tro det eller ej så köpte jag mig en parfym, brukar aldrig bli att jag köper sånt. Skulle vilja ha flera att välja mellan men har bara 2 :P Men nu köpte jag "Escada - Taj Sunset", kan verkligen rekomendera den!

Igår var det fotografering och utgång med tjejerna, hade roligt men hade varit ännu roligare om vi inte var packade som sillar på krogen. Vi gick till "exet", men det var så fullt med folk att det gick knappt att röra sig :/

Men nu idag är det soffan som gäller, ska även ta hand om mina fötter lite extra idag då jag torterade dom i höga klackar hela natten. Syrran åker hem till Jönköping idag igen. Så himla tråkigt när man bor långt ifrån varandra :( tur att det bara tar 2 h med bil ialf!

Fredagens sushi.




Nyinköpta skor från Scorett.



Här har ni Mina naglar, dom glittrar mer i...

img_0654 (MMS)

Här har ni Mina naglar, dom glittrar mer i rosa i verkligheten men det var svårt att få med på bild :)  Nu blir det spikmattan sen sovdags.  Puss på er!


Vill ha fredag eftermiddag nu!

Tack bea för komplimangen, vi får ta en omgång längre fram ;)
Har gjort iordning naglarna på studio idag med, blev riktigt nöjd och är stolt över mig själv att jag vågade göra något annat än den vanliga vita tippen :P visst det är skitsyggt med vit tipp men roligt att ha annat också :)
Lägger upp en bild senare.

Längtar även extremt mycket tills imorgon när världens bästa syster kommer till mig :D Så jag hoppas morgondagen går fort för sen får jag henne helt för mig själv under hela helgen!!

Men nu ska jag göra matlåda för morgondagen, så blir nog lite grönsaker i stekpannan ikväll.

Bjuder på en bild på en osminkad jag i studion innan jag går ;)



Modell: Helene Pettersson/ Fotograf: Cecilia Krii

MRL is the shit!

Testade det nya passet idag, mjölksyra säger jag bara! måste gå på det nästa vecka igen. Kan verkligen rekomendera det om man vill få kondition samtidigt som du får rejält med mjölksyra i lår och rumpa ;)

Måste lägga ut en bild från senaste fotningen med. Nu är bilden högupplöst så är inte den bästa skärpan här. Men det blev lite coola och annorlunda bilder ialf!


Modell: Helene Pettersson/ Fotograf: Cecilia Krii

slöö!

Sitter mätt och slö i soffan och kollar tv. Mina ben vill inte riktigt lyda mig just nu då jag har haft lite löpträning idag.
Måste säga att det är helt underbart att komma tillbaka till träningen efter att man varit sjuk.

Imorgon ska jag testa ett nytt pass på gymmet "MRL" vilket står för "mage. rumpa, lår". Så låter er veta sen om det var något att ha :P

Sitter även och väntar på att Cissi ska maila över fotosetet vi tog förra helgen. Har inte sett hur bilderna blev så ska bli riktigt spännande! och förhoppningsvis hinner jag lägga upp ett smakprov ikväll ;)

Puss på er

Promenix!

Måste lägga upp lite bilder från min sköna långpromenad runt sjön i lördags :D älskar alla promenadstigar som finns runt den här sjön!
Visst ser det mysigt ut? :)

Härlanda tjärn:





Kan rekomendera filmen ialf. Speciellt om ...

Kan rekomendera filmen ialf. Speciellt om man vill ha hjärklappning en stund ;) dock några dåliga skådespelare men inget som förstörde filmen. :) nu sitter jag på spårvagnen hem. Och Hemma väntar sambon och soffan på mig, då vi ska titta på bigbrother ;) Puss på er!


Sitter nu på bussen in till bion då jag oc...

img_0638 (MMS)

Sitter nu på bussen in till bion då jag och tjejerna ska se sanctum i 3D! :)  Igår var det ganska lugnt med bowling och resten av kvällen spenderades på Vasastan.  Bjuder på en bild från bowlingen på mig och Putte, han och hans tjej Jonna var på besök från Trollhättan :)  Men nu är det dags att hoppa av bussen Ha en skön söndag! Puss


Mm, frukost :D

img_0626 (MMS)

Mm, frukost :D


Haft en riktig mysig kväll med mina två to...

Haft en riktig mysig kväll med mina två toppen tjejer Malin och Sanna <3 mår alltid så bra efter att ha träffat er!


Det här är något jag verkligen rekomendera...

img_0624 (MMS)

Det här är något jag verkligen rekomenderar om ni känner er trötta eller har någon förkylning som inte vill släppa. Jag köper den på hälsobutiken. Sen ska man dricka en halv deciliter varje dag. Det smakar som blåbär typ. Fast bäret heter acai och kommer från regnskogen.  Så nu hoppas jag att min egna envisa förkylning ska försvinna så jag kan börja träna igen :)


Kvällens middag: majs, paprika, matvete, ä...

img_0623 (MMS)

Kvällens middag: majs, paprika, matvete, äpple och tranbär i stekpannan. Mums! :D


Gjorde precis iordning naglarna! Blev fakt...

img_0621 (MMS)

Gjorde precis iordning naglarna! Blev faktiskt riktigt nöjd för att ha gjort dom helt själ :P  Och nu ska min kära sambo blanda en drink till mig, visste inte ens att han kunde blanda drinkar ;D hihi!


Shoppingsugen!

Har legat hemma sjuk hela veckan och haft tråkigt. Det finns faktiskt inget tråkigare än att vara hemma så här länge men inte kunna göra något, dessutom orkar man inte göra något, man ligger bara helt utslagen i sängen eller soffan.

Så för att muntra upp mig själv har jag kollat lite kläder på internet. Hittade då denna fina klänningen på Nelly som ni ser i länken här nedanför:
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rare-fashion-475/one-shoulder-shiny-475298-1/

Sitter även och spanar skor på internet, men jag vågar aldrig beställa över internet ändå. Jag har nämligen problem med skostorlekar, jag har aldrig samma skostorlek utan det är olika beroende på vilka skor det är. Skitjobbigt, men då vill jag hellre prova innan jag köper :)

Letar efter en ny bikini också men alla snygga är ju svindyra, typiskt! Känns ju även lite meningslöst att lägga 1000kr på så lite tyg :P

Men men, dags att återgå till soffan ;)

Puss

RSS 2.0