Var precis på en promenad med syrran och l...

img_0811 (MMS)

Var precis på en promenad med syrran och lilla spike! Nu blir det det ett glas vin :D


Melissa Horn

Hon gör så sjukt bra låtar.  Lyssnar mycket på henne när jag vill ha lugnare musik.
Det här är bara en av alla hennes underbara låtar:




Skämmer bort mig själv med ett varmt bad n...

img_0794 (MMS)

Skämmer bort mig själv med ett varmt bad nu. Det lindrar magonten plus att det är mysigt att ligga där med tända ljus och lite lugn musik i bakgrunden :D


Sjukling.

Ligger hemma magsjuk. Så har väl spenderat större delen av dagen i soffan. Planen var ju att jag skulle åka till Jönköping imorgon efter jobbet eftersom pappa fyller år men får väl se hur det blir nu. Sånt här brukar ju gå över ganska snabbt som tur är, fast det är stor smittorisk istället :/

Sitter och letar mattor på internet, behöver en ny hallmatta men hittar ingen bra sida, några tips? Jag är trött på att alla hallmattor ser likadana ut som dom gjorde för 5 år sen, vill ha något snyggt eftersom hallgolvet är en plastmatta med någon skum grönbeige färg :S

Och som svar på vart jag gör mina naglar. En liten nagelstudio i Sävedalen som ligger mellan Göteborg och Partille. Den heter "Nail Icon" och det är 2 tjejer som jobbar där, Amy och Jennifer :)
Dom är dessutom billiga (för att vara i göteborg), kommer inte ihåg exakta siffran, men runt 450:- första gången och runt 250:- för påfyllning :)
Sen att dom är supertrevliga och tar sig tid för varje kund är ju bara ett stort plus :D

Lägger inte upp någon bild på hur jag ser ut just nu, tror inte det är någon vacker syn^^
Men bjuder på denna istället:




Så här blev naglarna den här gången :D Dom...

img_0783 (MMS)

Så här blev naglarna den här gången :D Dom är så himla duktiga! Blev supernöjd!


VIP.

Hade en riktig rolig kväll igår, vi gjorde nåt vi aldrig brukar göra. Vi var 6 personer så först var det bio, fast vi gick på VIP-bio. Det var riktigt nice. Först satt man i en liten salong och drack vin, sen fick vi sitta i en egen liten biosalong med grymt sköna fåtöljer som du kunde luta bakåt. Och självklart ingick det popcorn och dricka ;)

Efter detta gick vi till Hard Rock Cafe där vi hade bokat bord. Åt sjukt god mat och blev proppmätta med goda drinkar till :)

Sen resten av kvällen blev det Park Lane med massa dans och skratt. Så nu sitter jag i soffan och myser och väntar på att min man ska komma hit.

Här får ni se hur håret blev också. Lite dålig bildkvalite när man tar kort med mobilen men men, Here I am: ;)






Nu åker jag till frisören för klippning oc...

img_0752 (MMS)

Nu åker jag till frisören för klippning och slingor! Ska bli skönt att få fräscht hår igen och gå tillbaka till mitt ljusare hår. Har saknat det lite :)   Lägger upp en bild hur det blev sen när jag kommer hem :)


Fredagsmys!! :D

img_0748 (MMS)

Fredagsmys!! :D


Haha, ser ut som en alien med pupiller for...

img_6798 (MMS)

Haha, ser ut som en alien med pupiller formade som stjärnor ^^  satt och hade kul med kameran innan idag ;)


Har beställt tid för påfyllning av naglarn...

Har beställt tid för påfyllning av naglarna nästa vecka, men nu kommer mitt Vanliga bekymmer. Vilka tippar jag ska ha. Funderar på traditionella vita tippar (fransk manikyr) men är också lite sugen på lila glitter. Vilka I-lands problem jag har ^^


pysselipyssel

Jag har gått och funderat på att skaffa mig någon typ av receptbok, fast en sådan du skriver in dina egna recept i. Satt och letade lite på nätet nu men kan inte hitta någon.
Så jag kanske ska försöka mig på att styla min egna. Först köpa ett block i passande storlek, sen har panduro väädigt mycket pyssel. Eller så stylar man en pärm, för i pärmen kan man ju alltid ha ett register och det underlättar ju lite. Så kan man sätta papperena i plastfickor så skyddar man dem mot kladd :)
Då kan man ju även passa på att styla sina andra pärmar om man ändå är i farten. Alltid roligare att ta fram en snygg pärm när man betalar räkningar ;)

Ska fundera lite till. Om någon har en smart idé så får ni gärna dela med er. Fast det kanske bara är jag som är på pysselhumör ;) hihi!

Ne nu ropar min andra hälft på mig, jag har visst lovat att smörja in hans rygg.

Puss

Vår vår vår!

Nu vill jag verkligen att våren ska vara här! så sjukt trött på kylan och snön, (snön har dock försvunnit i gbg) Men så säger dom att det ska börja snöa på fredag :/
Så för att trösta mig själv har jag gjort en liten önskelista inför våren :D


Riktigt fint i sommar med vita converse, solbrillor och en snygg väska.


Härliga sommarklänningar, sen har jag alltid velat ha en vit bikini så får se om jag skaffar en i år :)



Två grymt snygga träningslinnen, fast det högra vill jag ha i rosa!

Så här mysigt hade vi det innan när jag bl...

img_0725 (MMS)

Så här mysigt hade vi det innan när jag blev bjuden på mat. Flygande Jakob! Den godaste jag ätit hittills till och med :D  Trodde jag hade tvättid idag också men hade visst kollat fel så det är inte förrän imorgon :p nu ska jag ta en dusch och mysa i soffan resten av kvällen :D


Nu blir det lördagsnys med världens bästa ...

img_0716 (MMS)

Nu blir det lördagsnys med världens bästa mamma som är här på besök :D vi har haft en heldag på stan så nu väntar vi på maten i ugnen.


Tiger!

Den här eftermiddagen har jag fått en massa bra saker gjorda. Började med att sätta in en tigerkaka i ugnen, (som strax ska provsmakas).

Har även storstädat hela lägenheten, så känns riktigt rent nu :D
Så nu ska jag in i en snabb dusch och sen ska även jag sätta mig i soffan en stund innan sängen kallar.







Här får ni receptet på mina sega chokladmu...

Här får ni receptet på mina sega chokladmuffins, 8 pers: 2 ägg 2,5 dl strösocker 100 g smör 1,5 tsk vaniljsocker 1 krm salt 4 msk kakao 2 dl mjöl 1 tsk bakpulver Vispa ihop ägg och socker till en porös smet. Blanda i de resterande ingredienserna och vispa till en jämn smet, blir en ganska trögflytande smet. Sen är det bara att lägga Smeten i muffinsformar och in i mitten av ugnen på 200 grader i 10-12 min. Jätteenkelt!


Fint vårväder idag med, så självklart blir...

img_0708 (MMS)

Fint vårväder idag med, så självklart blir det en promenad! Sen blir det kaffe och muffins på balkongen :)


Vårkänslor!

Den här dagen har bjudit på riktigt mysigt vårväder! Så i morse tog vi vårat pick o pack och gav oss iväg till gymmet. Där blev det ett skönt magpass. Fick riktiga vårkänslor när jag åkte dit, det enda som fattades var solbrillorna. Men måste köpa mig ett par nya :)

Sen fick vi lite besök av Tony, Petra och Viktor. Och självklart lilla Kelly, Tony och Petras lilla baby på ett halvår. Så himla söt!! Och ja, man blir sugen på att själv bli mamma men nej, om några år kanske ;)

Jag har även hunnit baka mina smaskiga och kladdiga chokladmuffins! Som jag verkligen rekomenderar, men kan lägga upp det receptet imorgon :)

Men nu ska jag återgå till kvällens middag: Fläskfile i skogssvampsås med klyftpotatis och grönsallad till. Sen blir det nog en liten muffins till efterrätt. Så som ni hör blir det en väldigt lugn kväll idag med, men det är väldigt behövligt och mysigt :)

Bakning.



Dagens outfit, suddig bild tyvärr :(



Dagens utsikt:                                  









































Fredagsmys!

Sitter i soffan och myser mätt och belåten efter massa god tacos :D
Skämde bort mig själv lite efter jobbet idag och lade mig i badet...somnade nog tre gånger så tror jag behövde det :P
Så nu väntar jag bara på grabbarna som är iväg och hyr film för kvällen, men det verkar som jag borde hängt med, för dom klarade visst inte av att hitta i den stora staden ;)

Tror även att jag sträckte min vad på träningen i onsdags så vågade inte träna idag utan väntar tills imorgon :/ Ska nog smörja in den i lite tigerbalsam så det inte blir någon muskelinflammation också, tror det ska funka ialf :)

Puss på er och ha en supermysig fredagskväll!

Sitter i tvättstugan och har sjukt tråkigt...

Sitter i tvättstugan och har sjukt tråkigt...när jag kom ner för en timme sen hade någon slängt ut min tvätt och snott mina tvättmaskiner!!!! Vem gör en sådan sak?! Jo en flerbarnsmamma med ett berg av tvätt, men det är fortfarande inte okej! Mina vänner tyckte jag skulle klippa sönder hennes kläder...hm riktigt så kallhjärtat är jag inte. Istället mötte hon en arg Helene i tvättstugan som stod och väntade på den skyldige. Tror dock inte att jag såg så skräckinjagande ut ;) Hoppas ni hade bättre tur ikväll än mig ;) Puss på er!


Tonfisksallad!

Ikväll blev det "tonfisksallad a la Therese" till middag. Och då är det inte för att jag inte kan göra en egen, utan för att min kära syster har lite andra smaskiga ingredienser, som jag inte är så duktig på att använda. Så som rödlök och fetaost t e x. Fetaost älskar jag visserligen och använder det nästan till allt. Men rödlöken glömmer jag gärna bort, men mmm så gott det är i sallad :D

Puss


RSS 2.0